046-4511428  info@frijsinger.nl

GARAGE FRIJSINGER

Harry en Danny hebben door hun jarenlange ervaring  in de sector uitstekende contacten met hun leveranciers, dealers, carrosseriebedrijven en specialisten in de omgeving. 

U kunt dus met elke auto elk merk bij Garage Frijsinger terecht. Neem vrijblijvend contact op met onze service adviseur Werner, hij zal u altijd het juiste advies geven om uw auto veilig en in de juiste condities te houden. De vaste monteurs Mick, Nico en Marlin zijn zeer ervaren en voeren  de werkzaamheden deskundig uit. Zij volgen regelmatig trainingen en cursussen en houden de vakliteratuur bij. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen de branche en kunnen ze uw auto optimaal onderhouden en repareren.

 

Voor de volgende werkzaamheden kunt u in onze modern uitgeruste werkplaats terecht,

 

  • Onderhoudsbeurten van personenauto's.
  • Reparatie.
  • APK van zowel benzine, diesel, hybryde en elektrische auto's.
  • Uitlezen van foutcodes en storing diagnose.
  • Vervangen van banden, uitlaten en accu's.
  • Airco onderhoud en reparatie's

 

Door de kleinschaligheid van het bedrijf, de persoonlijke betrokkenheid en de lange historie is Garage Frijsinger in staat U een uitstekende service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs te bieden.

Dus kom gerust eens bij ons langs.

Graag tot ziens  bij Garage Frijsinger

Danny Frijsinger 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Onder de naam Fair Automobielen zijn  Tom Delsing en Danny Frijsinger gestart met een nieuw concept omdat wij van mening zijn het anders te kunnen doen. Persoonlijke aandacht, deskundig advies en uw wensen staan bij ons centraal.

Wij zijn gespecialiseerd in gebruikte auto's waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Om die hoogste kwaliteit te garanderen werken wij alleen met orignele kwaliteitsonderdelen. Elke auto wordt afgeleverd met minimaal 1 jaar APK, technische inspectie, een halve tank brandstof en tennaamstelling van het voertuig. Bovendien betaald u hiervoor geen extra afleveringskosten. Inruil van uw huidige auto is uiteraard ook bespreekbaar. 


Daarbij kunt u kiezen voor FAIR-zekerheid, kijk voor meer informatie op de website van Fair Automobielen onder het kopje Fair Zekerheid.
Hebben wij de auto die u zoekt niet in ons aanbod neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een mail via het contactformulier op onze website van Fair Automobielen.


Kom gerust eens bij ons langs en onder het genot van een kop koffie zoeken wij de passende auto voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding en ervaar onze persoonlijke aandacht.

 

Graag tot ziens bij Fair Automobielen,

 

Tom Delsing en Danny Frijsinger.